De kracht achter ScivA Networks

ScivA Networks is onderdeel van Avics, ICT system integrator in de zorg. Gevestigd in Tynaarlo en in Apeldoorn.

Als onafhankelijke aanbieder van vaste en mobiele communicatie staan wij organisaties terzijde in het maken van de juiste communicatiekeuzes voor de toekomst. Met meer dan 20 jaar ervaring volgen wij voor u de telecommunicatiemarkt op de voet en investeren in kennis en personeel. Delen die kennis waar relevant met uw organisatie.

Bij Avics en ScivA Networks werken ongeveer 40 enthousiaste medewerkers. Wij beschikken over een eigen afdeling R&D en eigen engineers voor het plaatsen en programmeren van onze producten.

Namens ScivA Networks gaan wij graag een lange termijn relatie met u aan waarbij u kunt bouwen op vaste contactpersonen die altijd voor u klaar zullen staan. U mag rekenen op snelle opvolging van zaken die u bij ons onderbrengt en correcte terugkoppeling, zodat u het “los kunt laten”. Onze sales support zal u bijstaan in het verwerken van aanvragen, wijzigingen en u attent maken op nieuwe ontwikkelingen. Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vaste, mobiele telefonie en datacommunicatie. 

 

Jan Bodewes

Directeur

Eric van Waardenburg

Manager Networks

Peter Ensing

Manager Sales Support

Harm Tichgelaar

Accountmanager

Sander van der Velde

Accountmanager

Jolanda Schipper

Accountmanager

Marijn van Schaik

Medewerkster Sales Support

Tessa Takkebos

Financiële administratie

Ben van Minnen

Personeel & Organisatie

Chris Timmer

Medewerker logistiek

Stef Bodewes

Medewerker Sales Support
Stef Bodewes

Marco Everts

Engineer
Marco Everts

Vul hieronder uw gegevens in en waar uw interesse naar uitgaat en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.