Klant aan het woord

‘Bij ScivA Networks verdiepen ze zich constant in de nieuwste technieken. ScivA Networks regelt voor ons de mobiele telefonie en de Hosted Telefonie op kantoor. Deze zijn met elkaar geïntegreerd. Doordat onze telefonie via het internet gaat, werkt het altijd en overal. Bij ScivA Networks verdiepen ze zich constant in de nieuwste technieken, waardoor ze ons goed kunnen adviseren over alle mogelijkheden'.

,
"‘Alles werd direct goed in kaart gebracht’"

ScivA Networks werkt op een prettige manier; lekker positief! Ze weten van aanpakken, en denken in oplossingen in plaats van in problemen. Dit past goed bij mijn eigen manier van werken. Vanaf het moment dat ScivA Networks de eerste keer bij ons langs kwam, werd alles direct goed in kaart gebracht. Vervolgens gaven ze ons advies op maat. We gingen meteen goed van start! ‘Ik hoefde alleen de stekker nog maar in het stopcontact te steken’

Een aantal maanden geleden hebben wij een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend. Ook voor deze vestiging hadden wij uiteraard telefonie nodig. Dit bleek geen enkel probleem. Sterker nog: bij de opening van ons tweede kantoor kreeg ik het toestel simpelweg onder mijn arm mee en hoefde ik alleen de stekker nog maar in het stopcontact te steken. Daarna waren we ook op het nieuwe kantoor direct bereikbaar.

'Deze persoonlijke manier van samenwerken vind ik erg prettig’

Wat ik leuk vind aan de samenwerking met ScivA Networks, is dat er af en toe een telefoontje of e-mailtje binnenkomt waarin ze mij op een persoonlijke manier op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen. Deze persoonlijke manier van samenwerken vind ik erg prettig. Tot slot kan ik iedereen de VastMobiel-integratie die ik zelf gebruik aanraden! Het bevalt ons ontzettend goed. We hebben een telefonie-app, waarin we kunnen bepalen welke telefoon overgaat en wie de telefoon opneemt als iemand er niet is. Er bestaat ook nog een mogelijkheid om een keuzemenu of een bandje te koppelen. Zo weet Sciva Networks onze behoeften constant te vertalen naar handige oplossingen.

 

- Erik Jaap Dijk, Publiek