Tiptel 3220XL Zorg-telefoon

De tiptel 3220XL is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke, draadgebonden IP telefoon met een groot display en grote toetsen.

Het bel- en spreekvolume zijn eenvoudig en luid in te stellen. Op deze manier kunt u de IP telefoon over horen gaan in een rumoerige omgeving. Dankzij de optische signalering wordt u er nog eens extra op geattendeerd dat u wordt gebeld. Daarnaast kan het volume van de hoorn extra luid worden ingesteld wat de tiptel 3220XL ideaal maakt voor o.a. slechthorenden.

Dankzij de 3 directe foto geheugentoetsen kunt u snel een voorgeprogrammeerd telefoonnummer kiezen, zonder deze eerst in het telefoonboek op te hoeven zoeken. In het telefoonboek is ruimte voor 500 namen en nummers. Het toestel beschikt tevens over een alarmtoets. Bijzonder aan dit toestel is dat de alarmoproep een voorgeprogrammeerde tekst heeft. Mocht u in nood zijn, dan belt de alarmoproep naar een voorgeprogrammeerd nummer (bij bezet of voicemail word het volgende nummer gekozen ) en speelt de ingesproken tekst af, zodat men weet dat u in nood verkeert. (Deze noodoproep moet bevestigd worden met een 5 om te voorkomen dat meldingen in de voicemail belanden) De tiptel 3220XL is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.). Deze IP telefoon is ideaal voor het gebruik in o.a. zorginstellingen, kleine bedrijven en voor thuisgebruik.