Tiptel 3220XL Zorg-telefoon

De tiptel 3220XL is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke, draadgebonden IP telefoon met een groot display en grote toetsen.

Het bel- en spreekvolume zijn eenvoudig in te stellen, en kunnen makkelijk op luid worden gezet. Op deze manier kun je de IP telefoon over horen gaan in een rumoerige omgeving. Dankzij de optische signalering word je er nog eens extra op geattendeerd dat je wordt gebeld. Daarnaast kan het volume van de hoorn extra luid worden ingesteld, wat de Tiptel 3220XL ideaal maakt voor o.a. slechthorenden.

Dankzij de drie directe foto geheugentoetsen, kun je snel een voorgeprogrammeerd telefoonnummer kiezen zonder deze eerst in het telefoonboek op te hoeven zoeken. In het telefoonboek is ruimte voor 500 namen en nummers. Het toestel beschikt tevens over een alarmtoets. Bijzonder aan dit toestel is dat de alarmoproep een voorgeprogrammeerde tekst heeft. Mocht de gebruiker in nood zijn, dan belt de alarmoproep naar een voorgeprogrammeerd nummer en speelt de ingesproken tekst af, zodat men weet dat er iemand in nood verkeerd. Bij in gesprek of voicemail belt het systeem automatisch het volgende nummer. (Deze noodoproep moet bevestigd worden met een 5, om te voorkomen dat meldingen in de voicemail belanden). De Tiptel 3220XL is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.). Deze IP telefoon is ideaal voor het gebruik in o.a. zorginstellingen, kleine bedrijven en voor thuisgebruik.