De Herhaal Receptenlijn

Een unieke oplossing speciaal voor huisartsen welke de dagelijkse praktijksvoering eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maakt voor patienten en praktijkassistentes

Vanuit onze expertise en ervaring hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan onze Receptenlijn speciaal voor huisartsen. 

Unieke vraag/antwoord receptenlijn
Onze oplossing is een unieke vraag/antwoord receptenlijn, waardoor er geen onduidelijkheid is wat ingesproken moet worden en er dus geen informatie vergeten wordt. Daarnaast is onze Receptenlijn aangesloten op het Hosted Telefonie platform van Telfort/KPN, waardoor er geen dure fysieke telefooncentrale meer nodig is.

Overzichtelijk en beheersbaar
De Receptenlijn zorgt ervoor dat er niet meer ingebeld hoeft te worden om recepten af te luisteren - de geluidsfragmenten komen in plaats daarvan rechtstreeks binnen op de mailbox van bijvoorbeeld de praktijkassistentes. Geluidsfragmenten kunnen direct in het patiëntendossier van de bellende patiënt gezet worden. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar maakt het ook overzichtelijk en beheersbaar. Daarnaast kunnen wij patiëntendossiers aan de telefonie koppelen, zodat de praktijkassistentes automatisch de juiste patiëntenkaart op het scherm krijgen wanneer er gebeld wordt.

Kortom, de Receptenlijn is DE telefonie oplossing speciaal voor huisartsen. De lijn:

  • Is flexibel in beheer en gebruik;
  • Is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en beheersbaar;
  • Bespaart geld op belkosten, stroomkosten en onderhoudskosten;
  • Heeft geen peperdure telefooncentrale meer nodig;
  • Groeit mee met de praktijk;
  • Is geavanceerd door een unieke vraag/antwoord receptenlijn;
  • Wordt gratis en vrijblijvend gedemonstreerd op locatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP