Zorg en ICT 2017

Beurs Zorg & ICT 2017 Jaarbeurs Utrecht

Is jouw organisatie klaar om de samenwerking met patiënten aan te gaan, en te profiteren van sociale innovatie? Op Zorg & ICT 2017 ontdek je welke stappen je kunt zetten omtrent zorginnovatie.

Innovatie in de zorg draait niet alleen om nieuwe medicijnen of technieken voor betere behandelingen. Ook het sociale aspect speelt een zeer belangrijke rol bij zorginnovatie. Bij sociale innovatie in de zorg gaat het om het centraal stellen van de mens, en hem of haar betrekken bij de behandeling. Dit betekent dat patiënten steeds meer de rol van partner innemen. Zij worden immers ook mondiger, stellen hogere eisen aan de zorg en hebben zelf nieuwe technologieën tot hun beschikking. Innovatieve zorgprofessionals luisteren niet alleen naar een patiënt, ze zijn ook bereid hun bestaande werkwijze en processen aan te passen aan de patiënt als partner. ‘Goede zorg maak je samen’, geldt als uitgangspunt voor innovatie in de zorg. 

Bezoek onze stand (B014) in hal 11 op 14, 15 of 16 maart om op de hoogte te komen van de ontwikkelingen in de zorg op het gebied van mensgerichte innovatie in de communicatie.

Vrijkaarten zijn aan te vragen via salessupport@sciva.nl