Apple iPhone 7

Met iPhone 7 is alles wat iPhone zo onmiskenbaar iPhone maakt, nog verder verbeterd. Alles werkt sneller en de batterij gaat langer mee.

Hij is voorzien van geavanceerde nieuwe camerasystemen. De stereospeakers leveren geweldig geluid. Het display is ontzettend helder en kleurrijk. Hij is spat‑ en waterbestendig. En het design is net zo krachtig als z’n prestaties. Dit is iPhone 7.

iPhone is de populairste camera ter wereld. En we hebben ’m nog verder verbeterd, met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

De smartcamera in je smartphone.
Wat maakt de camera van iPhone 7 zo geavanceerd? In de A10 Fusion-chip is een verbeterde, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor ingebouwd. Zodra je een foto of video maakt, stuurt de ISP meer dan 100 miljard bewerkingen aan. Het systeem is zelflerend, voor een optimaal resultaat. Andere slimme verbeteringen zijn een snellere focus en een betere lokale tonemapping en witbalans.

iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE Advanced, zodat downloadsnelheden tot 450 Mbps mogelijk zijn. Dat is meer dan 50% sneller dan iPhone 6s en drie keer zo snel als iPhone 6. En dankzij het grotere aantal LTE-banden heb je meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone.

iOS 10
iOS maakt iPhone en iPad persoonlijker en veelzijdiger. De mooie interface is makkelijk te gebruiken. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. Als je iOS eenmaal hebt ervaren, snap je waarom iPhone en iPad zo geliefd zijn.

Als hardware en software voor elkaar zijn gemaakt, gebeurt er iets moois. Alles doet het gewoon. Supergoed. Apps profiteren optimaal van hardwarefeatures zoals de krachtige A10-chip, het geavanceerde camerasysteem, de Touch ID-sensor en 3D Touch. Op je iPad kun je in twee apps tegelijk werken. iOS helpt zelfs de batterij te sparen door apps alleen bij te werken als je device op een stopcontact is aangesloten.

 

De iPhone 7(Plus) is bij ScivA Networks verkrijgbaar vanaf EUR 635,53 (excl. btw) voor de 32 GB uitvoering.