Missie/visie

ScivA Networks is uw betrouwbare partner voor vaste en mobiele spraak- en datacommunicatie.

Onze missie is u blijvend te adviseren en uw communicatie “SCIVA-proof” te maken waarbij wij denken aan:

• S - Stroomlijnen van communicatiemiddelen en diensten

• C - Change management en service verlenen

• I - Installatie en Implementatie van visie en policies

• V - Vaste contactpersonen

• A - Analyses en advies aan de hand van de TelecomScan of Spiegelfactuur


Voor commerciële organisaties

Ons streven is om uw commerciële organisatie te helpen aan meer winstgevende omzet. Door inzet van diensten, apparatuur en applicaties uw medewerkers op te laten vallen, door de wijze waarop zij communiceren met uw opdrachtgevers. Snel, correct en adequaat. Tegen zo voordelig mogelijke tarieven. Onze medewerkers nemen de portfolio van de aanbieders met u door, stemmen policies af en maken duidelijke afspraken voor de toekomst.


Voor dienstverlenende organisaties

Zijn wij de partner die met u afstemt hoe u, door inzet van telecommunicatiediensten, -apparatuur en -applicaties, de dienstverlening naar uw afnemers kunt optimaliseren. Efficiënt en tegen zo voordelig mogelijke tarieven.


Voor zorginstellingen

Met zorginstanties stemmen wij af hoe door inzet van telecommunicatiediensten, hardware en applicaties de dienstverlening naar uw cliënten kan worden geoptimaliseerd. Hoe door inzet van moderne communicatiemiddelen de leefbaarheid van uw cliënten verbetert. Waar uw cliënten uw betrokkenheid nog beter ervaren!

Onze missie is daarnaast om u zo enthousiast te maken over onze dienstverlening dat u ons met een gerust hart kunt aanbevelen bij relaties in uw netwerk. Dat u uit overtuiging kunt zeggen: Briljant in telecomland!