De kracht achter ScivA Networks

ScivA Networks is onderdeel van Avics, ICT system integrator in de zorg. ScivA is gevestigd in Tynaarlo en Zwolle.

Als onafhankelijke aanbieder van vaste en mobiele communicatie, staan wij organisaties ter zijde bij het maken van de juiste communicatiekeuzes voor de toekomst. Met meer dan 20 jaar ervaring, volgen wij voor onze klanten de telecommunicatiemarkt op de voet, en investeren we in kennis en personeel. Waar relevant, delen we die kennis met onze klanten.

Er werken ongeveer 40 enthousiaste medewerkers bij Avics en ScivA Networks. We beschikken over een eigen R&D afdeling, en onze eigen engineers plaatsen en programmeren onze producten.

Bij ScivA Networks gaan wij graag een lange termijn relatie met onze klant aan, waarbij zij kunnen bouwen op een vaste contactpersoon die altijd voor ze klaar staat. Als klant mag je rekenen op snelle opvolging van zaken die je bij ons onderbrengt en correcte terugkoppeling, zodat je het “los kunt laten”. Onze sales support zal je bijstaan in het verwerken van aanvragen en wijzigingen, en zal je attent maken op nieuwe ontwikkelingen. Wij ontzorgen je bij het beheer van vaste telefonie, mobiele telefonie en datacommunicatie. 

 

Jan Bodewes

Directeur

Eric van Waardenburg

Manager Networks

Peter Ensing

Manager Sales Support

Harm Tichgelaar

Accountmanager

Sander van der Velde

Accountmanager

Jolanda Schipper

Accountmanager

Marijn van Schaik

Medewerkster Sales Support

Tessa Takkebos

Financiële administratie

Ben van Minnen

Personeel & Organisatie

Chris Timmer

Medewerker logistiek

Jasper Haaijer

Medewerker Sales Support

Marco Everts

Engineer

Jeffrey Dijk

Engineer

Rob de Vries

Medewerker Sales Support
Wij zijn opzoek naar jou!

Vul hieronder je gegevens in en waar jouw interesse naar uitgaat, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.