SIP

Om onze klanten voor iedere werkplek de telefonie met de juiste functionaliteiten te bieden, kiezen wij voor Yealink, TIPTEL en voor Siemens Gigasets.

Met deze toestellen bieden wij een breed assortiment op het gebied van toestellen met zowel IP als SIP terminals. Dat wil zeggen dat de functionaliteiten van de toestellen variëren van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

De toestellen van Tiptel zijn bijvoorbeeld vrij eenvoudig in gebruik. Deze zijn ideaal voor (werk)plekken waar af en toe gebeld wordt en waar incidenteel bereikbaarheid gewenst is. Door de eenvoud zijn deze toestellen ook erg gebruiksvriendelijk. Voor (werk)plekken waar uitgebreidere toestellen gewenst zijn, zijn de mogelijkheden erg groot. Hiervoor zijn de toestellen van Yealink geschikt. Denk aan vrij programmeerbare functietoetsten en zeer uitgebreide displays. Ideaal voor veeleisende en intensieve bellers.

Integratie applicaties

De krachtige telefoniste bedienpost, Attendant van PeterConnects, is volledig te integreren met andere onderdelen uit het ScivA Networks en Avis productportfolio. Zoals bijvoorbeeld:

-IP DECT
-Private GSM of In House GSM
-Domotica installaties

Door de intergratie van verschillende applicaties zorgt de telefoniste bedienpost voor een vlekkeloze telefoonbehandeling.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op via 088 - 911 0 800, of via onze contactpagina.