Vaste communicatie

Vaste communicatie

Vaste telefonie, mobiele communicatie en automatisering hebben inmiddels veel raakvlakken.

De tijd dat medewerkers de hele week op één vaste werkplek actief zijn, ligt inmiddels achter ons. Het nieuwe werken -waarbij het idee dat een medewerker overal en met elk apparaat moet kunnen communiceren centraal staat- wordt door steeds meer organisaties omarmd. De oude vertrouwde telefooncentrale volstaat daardoor steeds minder goed als het gaat om een optimale bereikbaarheid. Hosted telefonie biedt hierbij mooie oplossingen omdat hosted telefonie veel meer mogelijkheden biedt dan de oude vertrouwde telefooncentrale.

 

Hosted telefonie

Hosted telefonie maakt gebruik van de VoIP technologie. Dit staat voor Voice-over-IP. Met VoIP kunt u als onderneming bellen over één standaard netwerkverbinding die ook voor data toepassingen kan worden ingezet. Dit betekent dat u kan profiteren van schaalvoordelen wat betreft de bekabeling en het beheer. Andere telefoonlijnen worden overbodig wanneer uw onderneming gebruik maakt van de VoIP-technologie. 

Integratie vaste- en mobiele telefonie

Hosted telefonie maakt het mogelijk om uw vaste telefonie en uw mobiele telefonie te integreren. Dit betekent dat uw smartphone zich binnen de hosted telefonie omgeving gedraagt als een vast toestel. Denk hierbij aan het doorschakelen van vast naar mobiel en aan het bellen met verkorte nummers naar smartphones.

Centrale in de cloud

Bij hosted telefonie hoeft u niet zelf een centrale aan te schaffen. In plaats daarvan neemt u telefonie af in de vorm van gebruikersprofielen. Dit betekent aan de ene kant dat u maatwerk krijgt en aan de andere kant dat u zelf geen hoge investeringen vooraf hoeft te doen. Daarnaast levert hosted telefonie een grote flexibiliteit op. Wanneer u op een bepaald moment behoefte heeft om meer of minder functionaliteiten af te nemen dan kunt u dat eenvoudig aanpassen en wanneer u verhuist dan verhuist de hosted telefonie simpelweg met u mee.

Uiteraard komen wij bij u langs om alles te regelen. De overlast wordt daardoor tot een minimum beperkt. Meer weten over vaste telefonie? Lees er hieronder meer over.

ISDN/PSTN

Ook op het gebied van communicatie via een traditionele telefooncentrale kunnen we voor jou aan de slag!

*

SIP

Om onze klanten voor iedere werkplek de telefonie met de juiste functionaliteiten te bieden, kiezen wij voor Yealink, TIPTEL en voor Siemens Gigasets.

*

Hosted telefonie

Hosted Telefonie is de nieuwe oplossing voor het bellen via de vaste lijn.

*

Private GSM

Je wilt gebruik maken van mobiele telefonie, maar de dekking laat te wensen over....

*