Mobiele communicatie

De afgelopen 20 jaar is de wereld enorm veranderd. Zaken die ooit vertrouwd waren zijn grotendeels uit het straatbeeld verdwenen.

Sinds de introductie van GSM in 1994 en de opmars van data de laatste jaren is mobiele telefonie, internet en datacommunicatie gemeengoed geworden voor jong en oud. Alles wat nu vanzelfsprekend is, was eens revolutionair.

 

Aanbieders zakelijke communicatie

Ook het aantal aanbieders is enorm toegenomen en tegenwoordig zijn er tal van organisaties die mobiele telefonie leveren in Nederland. KPN, T-Mobile en Vodafone hebben een eigen netwerk geplaatst met zendmasten terwijl Telfort, onderdeel van KPN, gebruik maakt van het netwerk van KPN. Zo zijn er nog tal van organisaties op te noemen. Naast de directe verkoop van deze organisaties zijn er dealerorganisaties, resellers en serviceproviders. Het kan dan ook overweldigend zijn als u voor uw organisatie de mobiele communicatie wilt organiseren. Hier komen wij in actie. Wij kunnen er voor zorgen dat u precies de mobiele abonnementen afneemt die bij u en uw organisatie passen.

 

De juiste zakelijke abonnementsvorm

Als onafhankelijke businesspartner kunnen wij samen met u op zoek gaan naar het juiste aanbod voor uw organisatie. Aan de ene kant kunnen wij u adviseren over de dienstverlening die bij het communicatiegedrag van uw organisatie past en aan de andere kant kunnen wij er voor zorgen dat u niet onnodig veel geld kwijt bent aan abonnementskosten. Zo zijn de ‘onbeperkt bellen’ abonnementen momenteel erg populair terwijl zo’n abonnement niet voor iedere gebruiker financieel gezien aantrekkelijk is. Door het communicatiegedrag goed in kaart te brengen, kunnen we voor elke gebruiker de juiste abonnementsvorm selecteren.

 

Onze diensten op het gebied van zakelijke communicatie

Ons dienstenpalet is zeer uitgebreid. Zowel voor spraak als voor data zijn er schitterende toepassingen denkbaar. Graag vertellen wij u meer over alle oplossingen op het gebied van zakelijke communicatie en adviseren wij u bij het selecteren van de juiste propositie. Zoals de ideale route in een doolhof van bovenaf eenvoudig te zien is, zo leiden wij met onze kennis van de telecommunicatie markt u naar de juiste abonnementsvorm.

Zakelijk bellen

Spraak

Graag werken wij voor u aan maatwerk op het gebied van zakelijk bellen. 

*
Data only

Data only

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat uw medewerkers altijd en overal gebruik kunnen maken van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

*

Spiegelfactuur

Trends in belgedrag. De Spiegelfactuur wordt ook door onze klanten sterk gewaardeerd.

*